Special

Se pregăteşte să devină mamă

Ea e cea mai sexi ciobăniţă din România

Valeria Cherciu, din Crasna-Gorj, fiica unuia dintre cei mai bogaţi fermieri din ţară, este cea mai sexi ciobăniţă din România. Ea deţine o fermă de oi în Gorj.

Valeria Cherciu are o frumuseţea răpitoare şi este apreciată drept cea mai sexy ciobăniţă din Gorj. Acum tânăra proprietară a unei ferme de oi se pregăteşte să devină mamă. Valeria Cherciu a pus internetul pe jar cu ipostazele sexy pe care le publică pe siteurile de socializare. Chiar dacă este însărcinată este la fel de sexi şi acum şi a postat o poya cu burtica de gravidă, postând mesajul că este foarte nerăbdătoare să devină mamă.

Fiica oierului Ştefan Cherciu, Valeria, nu este doar frumoasă, ci se pricepe şi la preparatul brânzei.

”Vara mergem la munte, preparăm brânza. Mulgem oile, punem laptele la foc şi facem brânza. Din zerul rezultat facem apoi urda şi toate celelalte produse, iaurt, smântână, unt, caş. Totul natural. La Crasna este cea mai bună brânză de oaie”, a spus, în trecut, pentru pandurul.ro, cea mai sexy ciobăniţă din Gorj.

Frumoasa şatenă Valeria Cherciu s-a căsătorit cu alesul inimii sale în toamna anului 2017, iar acum ea şi soţul ei se pregătesc pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa lor: venirea pe lume a primului lor copil. Din imaginile postate pe contul personal de socializare al Valeriei, se poate observa că este însărcinată, cel mai probabil, în ultimul trimestru aşa că nu vor mai avea foarte mult timp de aşteptat până să îşi ţină bebeluşul în braţe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...