Sub Lupă

Dispărută de 14 ani, fără urmă

Îşi caută fiica cu disperare, deşi crede că a fost ucisă şi îngropată de soţ

Poveste dramatică în Slatina, Olt. De 14 ani o femeie îşi caută fiica, dispărută fără urmă. Poliţia spune că o caută în continuare. Mama ei, ajunsă la 78 de ani, crede că aceasta a fost ucisă şi îngropată de soţ.

Daniela Fană a dispărut în noaptea de 22 spre 23 mai 2005. Femeia avea atunci 37 de ani şi ar fi plecat de acasă după o ceartă cu soţul ei. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o, nu ştie unde este şi ce s-a întâmplat cu ea. Mama sa, Marioara Chiş, o bătrână în vârstă de 78 de ani, o caută în continuare disperată.

Bătrâna este convinsă că fiica ei nu mai este în viaţă. Ar fi fost ucisă şi îngropată.
"De 14 ani nu mai ştiu nimic de ea. Poliţiştii îmi dădeau dreptate în tot ce le spuneam, dar atât. Nu s-a făcut nimic. Sunt 14 ani de chin şi suferinţă. Unde e fata mea? Nu mai e în viaţă. Dacă era în viaţă nu stătea departe de copii ei. Acum ei sunt mari", spune femeia. Când a dispărut femeia se afla în divorţ cu soţul.

Poliţiştii spun că desfăşoară în continuare activităţi de căutare a femeii dispărute.
Între timp, fostul soţ al Danielei Fană şi fiica lor, care are acum 16 ani, s-au mutat în străinătate.

Politistii olteni spun că dosarul este si acum în cercetare, însă, deocamdată, dispariţia femeii rămâne învaluită în mister. "În continuare poliţiştii desfăşoară verificări cu privire la dispariţia femeii", a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...