Sport

Un pompier din Mehedinţi, campion balcanic absolut la culturism

Plutonierul Lepădatu Ionuţ a demonstrat, din nou, că ambiţia, determinarea şi perseverenţa sunt atribute esenţiale ale reuşitei.

“Rodul muncii asidue şi a regimului alimentar riguros i-au adus satisfacţia cuceririi unui nou titlu de campion, de această dată, reuşind să devină campion balcanic absolut, cucerind două medalii de aur, atât la categoria Men's Physique 173 cm, cât şi la categoria Men's Physique Overall ( 1.73 cm/ 1.79 cm/ 1.79+ cm). Participarea la Campionatul Balcanic din Grecia, care s-a desfăşurat in Corfu, în perioada 17-19 mai 2019, a fost o victorie şi pentru ţara noastră, care a obţinut LOCUL I PE NAŢIUNI, sportivii români cucerind un număr de 26 de medalii, 12 dintre acestea de aur, 8 de argint şi 6 de bronz. Îl felicităm pe colegul nostru şi îi dorim succes la competiţiile viitoare!", au declarat reprezentanţii ISU Mehedinţi.

"O lună, 4 trofee, 4 medalii, 2 de aur, 2 de argint, 1 Pro Card. O performanţă pe care nu o voi uita niciodată! Iar pentru asta doresc să mulţumesc persoanelor care m-au sprijinit pentru a atinge aceste culmi: familia care este mereu pe primul loc, Federaţiei Române de Culturism şi Fitness Lotului National al FRCF, echipa+staff Isu Mehedinţi, DTS Drobeta şi clubului de Fitness Decebal", a declarar pompierul. 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...