Politică

Cristian Gentea, preşedinte executiv PSD Argeş: Opţiunile pentru 26 mai sunt, aşadar, clare: prosperitate şi respect în Europa pentru România sau austeritate şi politică în genunchi! Alegerea vă aparţine!

Diferenţele între ceea ce a făcut şi face PSD pentru România şi ceea ce a făcut şi face PNL-ul care înseamnă, de fapt, un PDL revopsit, sunt uriaşe. Nu strică, aşadar, să trecem în revistă, în oglindă, modul de acţiune şi de a guverna ţara.

“Pentru că unii uită umilinţele, politicile de austeritate şi dezastrul economic din perioadele în care portocaliii vopsiţi azi în albastrul penelist erau la guvernare, merită să vedem că: PDL care azi este PNL a tăiat salariile cu 25%, PSD a mărit salariile la un nivel record; PNL a impozitat pensiile si a vrut să le reducă, PSD le-a majorat consistent; PNL a mărit TVA la 24%, PSD a redus TVA la 19% şi în unele sectoare de activitate chiar mai jos; PNL i-a lăsat pe români fără slujbe, PSD a creat sute de mii de noi locuri de muncă; PNL a închis spitale şi a trimis medicii peste hotare, PSD a redeschis spitalele, le-a dotat şi a crescut salariile personalului medical pentru a diminua fenomenul migraţiei; nu în ultimul rând, PNL a votat împotriva României în Parlamentul European, în timp ce PSD a apărat mereu interesele ţării şi a luptat pentru eliminarea standardelor duble. Opţiunile pentru 26 mai sunt, aşadar, clare: prosperitate şi respect în Europa pentru România sau austeritate şi politică în genunchi! Alegerea vă aparţine!”, a declarat Cristian Gentea, preşedinte executiv PSD Argeş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...