Politică

Eugen Neaţă: Felicitări tuturor celor implicaţi în proiectele ce conduc la dezvoltarea judeţului nostru!

“O duminică frumoasă petrecută alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, primari şi oameni frumoşi şi primitori din sudul judeţului, la cea de-a XXII-a ediţie a evenimentului “Pridvorul tinereţii 2019”- Creteni.
Acest festival judeţean al tinerilor interpreţi de folclor promovează arta interpretativă, cântecul şi dansul popular autentic în rândul elevilor.

Proiectul este înscris în programul “Şcoala tradiţiei” şi urmăreşte stimularea tinerilor creatori populari şi interpreţi de folclor.

Felicitări domnului primar pentru că reuşeşte să ducă prin acest festival tradiţiile şi cântul popular mai departe!
Felicitări tinerilor interpreţi şi dascălilor pentru frumosul program prezentat!

Tot astăzi, în comuna Creţeni, a fost inaugurat Dispensarul, care a fost modernizat, iar vestea cea mult aşteptată de către locuitorii comunelor din această zonă este că, datorită preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, drumul ce leagă comuna Şirineasa de Creţeni intră în reabilitare. Este de apreciat faptul că preşedintele Consiliului Judeţean are o colaborare foarte strânsă cu primarii din judeţ, indiferent de coloratura politică.

Presedintele Constantin Radulescu, un tânăr ambiţios, care dovedeste ca ştie să dezvolte judeţul, fiind fruntaş in rândul Consiliilor Judeţene la atragerea de fonduri.

Felicitări tuturor celor implicaţi în proiectele ce conduc la dezvoltarea judeţului nostru!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...