Administraţie

Încep lucrările pe drumul Bunoaica-Cireşu

Investiţia mult aşteptată de locuitorii din zona de munte a judeţului Mehedinţi şi anume proiectul "Reabilitare / Modernizare DJ607B, Sector Bunoaica - Cireşu, Km 22+507 - Km 27+900" intră în faza de execuţie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a semnat contractul vineri, 17 mai 2019, la sediul Primăriei Cireşu, iar în perioada imediat următoare, constructorul care a câştigat licitaţia va începe lucrările.

“Modernizarea drumului care duce către Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoanele cu Alzheimer şi Peştera Topolniţa vine la capătul unor eforturi susţinute ale echipei de la Consiliul Judeţean Mehedinţi, pentru a depăşi problemele întâmpinate în implementarea proiectului Transfrontalier România - Serbia “Îmbunătăţirea conectivităţii de-a lungul Dunării, cu finanţare europeană. Valoarea contractului este de 2 milioane euro. M-am bucurat să le transmit personal, locuitorilor din Cireşu că în curând drumul va fi asfaltat”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Astfel, se vor face lucrări de modernizare a structurilor rutiere existente pe tronsonul de 5,393 km, se vor realiza lucrări de colectare şi evacuare dirijată a apelor pluviale, se vor executa două podeţe noi, în timp ce la cele existente se vor face lucrări de reparaţii. Totodată, se vor face lucrări de racordare cu 25 drumuri laterale şi lucrări de accese la proprietăţi 70 din localităţile Bunoaica şi Cireşu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...