Inedit

Concursul Naţional de dans "Împreună pentru Viitor", etapa regională, organizat la Vâlcea

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea organizează, în data de 17 mai 2019, începând cu ora 10.00, la Sala Mare a Consiliului Judeţean, etapa regională a Concursului Naţional de dans "Împreună pentru Viitor”.

Concursul face parte din Strategia Naţională de Acţiune Comunitară şi este cuprins în Calendarul Activităţilor Educative al Ministerului Educaţiei Naţionale

Acest eveniment îşi propune să-i unească pe elevii voluntari din licee/ şcoli gimnaziale şi pe tinerii din şcolile profesionale speciale şi centrele şcolare de educaţie incluzică partenere, atât în timpul, cât şi în afara orelor de şcoală, în cadrul unui program bine stabilit, în vederea susţinerii procesului de incluziune socială şi de dezvoltare personală a acestora.

La cele 2 secţiuniale concursului, Dans modern şi Dans tradiţional, s-au înscris 9 echipe, 4 la secţinea Dans modern şi 5 la secţinea Dans tradiţional, de la şcoli gimnaziale şi licee din judeţele din Regiunea 4 a Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară: Olt, Dolj, Mehedinţi, Teleorman şi Vâlcea.

Fiecare echipă este formată în mod egal din elevi voluntari proveniţi din unităţi de învăţământ care derulează parteneriate SNAC (şcoli gimnaziale, licee) şi elevi beneficiari. Proba de concurs constă într-un moment artistic coregrafic cu durata între 3 şi 8 minute, la care vor participa toţi membrii echipei.

Echipele clasate pe locul I, câte una pentru fiecare din cele două secţiuni, vor participa la etapa naţională, ediţia a XII-a. La eveniment sunt aşteptate aproximativ 200 de persoane: elevi, cadre didactice şi părinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...