Inedit

VINYL WEEKEND, un nou eveniment cool în ABY STAGE BAR Râmnicu Vâlcea, vineri şi sâmbătă

Aproximativ 1.000 de discuri, noi şi second hand, din jazz, rock, blues, punk, soul, disco, pop, funk, oferite de revista Sunete şi cu sprijinul Vinillarium, îi aşteaptă pe pasionaţii muzicii gustate în stil retro

ABY STAGE BAR şi revista Sunete, singura revistă de muzică din România, cu sprijinul Vinilarium (organizatorul unei serii naţionale de acţiuni dedicate exclusiv muzicii pe disc de vinil), vă invită la Vinyl Weekend, prima ediţie a unui concept unic în peisajul urban vâlcean – un eveniment dedicat pasionaţilor şi colecţionarilor de discuri de vinil. Powered by Metronom Golden Hits.

Târgul de discuri de vinil va avea loc vineri, 17 mai, şi sâmbătă, 18 mai (între orele 16.00 – 00.00), va avea acces gratuit şi va fi dublat de o acţiune de sampling cu ediţii mai vechi sau mai noi ale revistei Sunete. Astfel, toţi vizitatorii vor primi gratuit, la alegere, câte un exemplar din Sunete, iar Vinilarium va fi prezent la eveniment cu peste 800 de discuri de vinil din toate genurile - de la blues la punk, disco şi pop, şi de la rock la jazz, soul şi funk. Vizitatorii vor avea ocazia să-l ia la întrebări chiar pe redactorul şef al revistei Sunete, cel care va fi la faţa locului în ambele zile.
Gazda evenimentului este Aby Stage Bar, indiscutabil reperul vâlcean nr. 1 în materie de evenimente. Un loc foarte special dintr-un oras special, locul ideal pentru un eveniment la fel de special, precum Vinyl Weekend. “Vom avea un pick-up conectat la o pereche de căşti profesionale, pentru cei care vor vrea să probeze discurile pe care şi le doresc. Colecţionarii care doresc să facă schimburi (între ei sau cu expozantul Vinilarium) sunt bineveniţi”, mai adaugă organizatorii în anunţul iniţial despre eveniment..

“ Am testat în ultima vreme în câteva oraşe şi a prins extraordinar. Ştiam că n-o să-ţi vină să crezi (zâmbeşte), dar este cel mai vândut suport audio din ultimii doi ani, apeciat tot mai mult şi de către pasionaţi mai tineri decât noi. Voiam neapărat să ajung şi la Vâlcea, e oraşul meu de suflet. Am şi jucat baschet acolo.”
Cătălin Toader, redactor-şef al revistei Sunete

Intrarea este liberă. Sampling cu revista Sunete

“Am testat în ultima vreme în câteva oraşe şi a prins extraordinar. Ştiam că n-o să-ţi vină să crezi (zâmbeşte), dar este cel mai vândut suport audio din ultimii doi ani, apeciat tot mai mult şi de către pasionaţi mai tineri decât noi. Voiam neapărat să ajung şi la Vâlcea, e oraşul meu de suflet. Am şi jucat baschet acolo, timp de vreo patru ani. Încercăm sa facem un eveniment anti-eveniment, în accepţiunea cool a termenului, adică pentru oamenii proaspeţi, citiţi şi deschişi la minte. Până la urmă, vor fi disponibile mai multe viniluri decât am anunţat iniţial, aproximativ 1.000 de discuri, noi şi second hand, din Jazz, rock, blues, punk, soul, disco, pop, funk etc. Preţurile variază între 20 şi 200 lei, în funcţie de titlu, stare, ediţie... Există şi editii mai rare, care costă mai mult, evident”, ne-a declarat Cătălin Toader, redactorul-şef al revistei Sunete.
Eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2270327223010955/

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...