Sport

Fotbal, Cupa României

Pârvulescu: Echipa a fost obosită

Pandurii Târgu Jiu a pierdut joi seară meciul din optimile Cupei României, cu Dinamo Bucureşti, deţinătoarea trofeului. Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins cu scorul de 2-1 (1-0) pe Pandurii, chiar la Târgu Jiu. Golurile învingătorilor au fost marcate de Alexe 37 şi Mamele autogol 90+1, în timp ce pentru gazde a înscris Lemnaru, în minutul 73.
Eugen Pârvulescu, preşedintele celor de la Pandurii, acuză Federaţia Română de Fotbal că echipa sa nu a avut timp de refacere după jocul de la Viitorul. "Aseară am practicat un joc mai slab. Cel mai slab din această ediţie de campionat, pe fond de oboseală. Deşi am făcut eforturi mari să efectuăm deplasarea la Constanţa cu un charter, timpul de refacere a fost scurt. Noi eram programaţi iniţial vineri, dar ni s-a schimbat jocul. Cineva s-a gândit că este foarte bună strategia asta. Nu a fost ceva întâmplător, acum ne-am dat seama. Dinamo, mai ales în prima repriză, mi-a plăcut, în special Alexe. Au avut atitudine, şi-au dorit mai mult calificarea şi ne pare rău pentru că voiam să ne luăm revanşa faţa de partida din campioant, când ne-au bătut cu 3-0, dar atunci am avut 5-6 oportunităţi", a precizat Pârvulescu.

Pandurii Târgu Jiu – Dinamo 1-2
Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Pleaşcă, Mamele, Viera, Vlad - Voiculeţ, Nistor, Răduţ (Boutadjine '67) - C. Cristea (Lemnaru '72), Al. Grigoraş (Matulevicius '46), Maxim. Antrenor: Petre Grigoraş.
Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - Nica, Luchin, Koulibaly, Pulhac - D. Grigore - Alvarez, Boubacar, C. Munteanu (Issa Ba '60), Alexe - Ţucudean (Curtean '51). Antrenor: Dario Bonetti.
Cartonaşe galbene: Matulevicius '86 / D. Grigore '45+2, C. Munteanu '55, Boubacar '76.
Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Sebastian Gheorghe, Marius Nicoară (asistenţi)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...