Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM

Pârvu: Rezultatele negative se datorează conducerii

Mijlocaşul Florian Pârvu reaminteşte că antrenorul Artimon a avut rezultate foarte bune cu acelaşi lot

Acuzat dur de patronul Rufă, care l-a numit ”caz de targă”, mijlocaşul echipei CSM Rm. Vâlcea, Florian Pârvu, nu se lasă călcat şi picioare şi dă replica şefului său. ”Chiar dacă antrenorul Tudor ne-a cerut să nu mai dăm declaraţii, vreau să îi răspund domnului Cătălin Rufă referitor la ceea ce a spus despre mine. Eu am jucat accidentat de la începutul turului, ieri am fost la doctor şi mi-a zis că dacă mai făceam antrenamente cu ce am eu la picior, un chist format din bătături, ajungeam la operaţie. Domnul Rufă să nu uite că nu noi, jucătorii, l-am dat afară de domnul antrenor Artimon. Eu sunt tot acel caz de penitenciar care a fost golgeterul echipei anul trecut şi tot acel caz de penitenciar care am fost sunat înaintea meciului de la Baia Mare de domnul Rufă şi mi-a promis că vom lua prima cu Voinţa Sibiu, dar nici până acum nu am luat-o. Sunt multe probleme care afectează vestiarul şi nu pot jucătorii să dea un antrenor afară, tot conducerea este cea care îl dă. Dacă domnul Rufă are ceva personal cu mine, să îmi dea actele, dar să nu mai critice în presă jucătorii, pentru că nu face decât să dăuneze grupului”, spune Pârvu.
Mijlocaşul vâlcean crede că şefii clubului sunt vinovaţi de situaţia actuală. ”Multe dintre rezultatele echipei din acest sezon se datorează conducerii, pentru că jucătorii sunt aceeaşi, să nu uite că într-un retur de campionat, plus meciurile din pregătire cu domnul Artimon nu am avut decât o înfrângere. Eu sper ca băieţii să câştige mâine si să închidă gura la toată lumea”.
Ajunsă ultima clasată, CSM va juca mâine, în Zăvoi, cu Unirea Alba Iulia, o altă echipă aflată într-o situaţie critică, dar din cauze financiare. Din echipa vâlceană vor absenta Tomozei, Eremia, Gogoşoiu şi Pârvu, toţi accidentaţi, dar şi Nicolae, suspendat pentru cumul de cartonaşe.
Echipă probabilă CSM: Tufişi-Vasile, Plecaniuc, Popescu, Vătăjelu-M.Vlad, Daouda, Neagoe, Văduva-C. Stoica, NKongue

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...