Actualitate

Severinenii sunt invitaţi la cros

Autorităţile locale îi invită pe severineni în număr cât mai mare la prima ediţie a evenimentului sportiv "Crosul Severinului", care se va desfăura sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 9.30.

"Crosul Severinului" este un eveniment de promovare a mişcării în natură şi a vieţii indiferent de vârstă. Severinenii sunt aşteptaţi să se înscrie în concurs pentru a se bucura de primăvară şi natură, alături de familie şi prieteni şi pentru a alerga prin împrejurimile frumoase ale municipiului Drobeta Turnu Severin.

Participarea este GRATUITĂ iar severinenii încă se mai pot înscrie pe website-ul primăriei: www.primariadrobeta.ro/crosul-severinului/ sau la Biroul Comunicare, Relaţii Externe, Promovare Imagine.

Crosul va porni din faţa Palatului Cultural “Teodor Costescu”, parcurge Bulevardul Dunării, trecând pe lângă Cetatea Medievală.

Mai mult decât atât, primii 500 de înscrişi vor primi gratuit tricouri personalizate, iar toţi cei care vor termina cursa vor fi medaliaţi.", se arată într-un comunicat al primăriei din Severin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...