Administraţie

Proiecte importante pentru Craiova

Azi au fost semnate trei contracte de investiţii importante pentru Craiova.

1. Reabilitare pod peste calea ferată către Melineşti - Podul peste calea ferată, zona Triaj din nordul Craiovei, va intra în reabilitare. Deşi prin contract constructorul are un termen de 3 luni pentru proiectare şi 12 luni pentru execuţie am fost asigurat că va face toate eforturile necesare ca până la începerea cursurilor şcolare 2019-2020 calea de rulare rutieră să fie finalizată pentru a diminua disconfortul locuitorilor ce tranzitează zona. Ulterior se vor face şi celelate lucrări de consilidare şi reparaţiile necesare.

2. Reabilitare bazin de înot Colegiul Carol I - instalaţii. Constructorul are un termen de 6 luni să înlocuiască vechile instalaţii de tratare a apei din bazin, a aerului şi cele termice. Acestea nu mai erau utilizabile iar repararea lor costa mai mult decât înlocuirea cu unele noi. În paralel continuă şi lucrările de amenajare din interior unde în această perioadă se lucrează la gresia specială din bazin.

3. Canalizare menajeră pe strada Fermierului - porţiunea din strada Fermierului ce nu avea canalizare menajeră urmează să aibă în maxim 3 luni. Imediat după vom finaliza toată strada Fermierului, nu doar porţinea dinspre strada Brestei unde deja a fost turnat stratul principal de asfalt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...