Actualitate

Zilele medicale ale Severinului

Profesori doctori din marile centre universitare din ţară, medici din Mehedinţi şi din alte judeţe din ţară, dar şi din Serbia participă zilele acestea la reuniunea ştiinţifică “Zilele Medicale ale Severinului”, eveniment ajuns la cea de-a XX-a ediţie.

"M-am bucurat să particip la deschiderea lucrărilor simpozionului, în contextul strânsei colaborări pe care mi-am dorit să o clădesc cu lumea medicală din judeţul Mehedinţi şi care sper să continue mult timp de acum încolo.

Tocmai din acest motiv, am acceptat fără ezitare propunerea de a fi parteneri la acest eveniment devenit deja tradiţie în Drobeta Turnu Severin.

Felicit personalul medical pentru preocuparea permanentă în vederea perfecţionării. Prin evenimentele ca cel la care participă zilele acestea, prin schimbul permanent de experienţă, garantează pacienţilor români, nu doar mehedinţenilor, servicii de înaltă calitate şi siguranţă, ceea ce este liniştitor şi pentru noi, ca autorităţi. Le doresc tuturor să aibă activităţi fructuoase pe parcursul evenimentului care i-a reunit la Drobeta Turnu Severin!", a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

Zilele Medicale ale Severinului sunt organizate de Colegiul Medicilor Mehedinţi, Asociaţia Ştiinţifică Medicală Severin, cu sprijinul Consiliului Judeţean Mehedinţi şi al Primăriei Drobeta Turnu Severin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...