Pe Scurt

Jandarmii vâlceni, la datorie pe timpul minivacanţei de Paşte!

În perioada 26 aprilie-01 mai a.c., jandarmii au fost alături de cetăţeni în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică. Astfel că, pe perioada exercitării atribuţiilor de serviciu au fost constatate două infracţiuni:

În noaptea de sâmbătă, 27 aprilie, au fost observate două persoane care desfăşurau activităţi de braconaj piscicol în apele râului Olt, zona barajului Zăvideni. De asemenea, acestea din urmă se foloseau de un autovehicul pentru transportul uneltelor de pescuit, care ulterior a fost oprită cu ajutorul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Serviciul Ordine Publică-B.C.D.S.

În urma verificărilor au fost identificaţi trei saci în care se aflau plase cu o lungime de aproximativ 400 m.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare urmăririi penale conform O.U.G. 23/2008 şi ridicarea în vederea confiscării a ambarcaţiunii şi plaselor de pescuit.

În data de 29 aprilie a.c., au fost legitimate trei persoane de sex masculin, în zona falezei râului Olt din Râmnicu Vâlcea, acestea având un comportament suspect la vederea jandarmilor.

La efectuarea controlului corporal au fost găsite: o folie de aluminiu cu resturi vegetale, de culoare verde maroniu, cu un miros înţepător, o cutie cu foiţe şi un pachet de filtre pentru confecţionarea ţigărilor.

Cei trei au fost conduşi la sediul unităţii pentru întocmirea actelor de sesizare, urmând ca acestea împreună cu substanţele să fie predate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...