Economic

România, destinaţie pentru investiţii

Investitorii au încredere în guvernarea PSD, iar noile iniţiative de anvergură demonstrează acest lucru. Acesta este atât efectul firesc al stabilităţii ţării, cât şi al creşterii economice şi al mediului de afaceri, reprezentând consecinţele reuşitelor fundamentale ale actualei guvernări.

Astfel, beneficiind şi de ajutor de stat din partea Guvernului României, Dacia va mări capacitatea de producţie la Uzina din Mioveni. În acest context, tot mai multe firme străine deschid în apropiere de Piteşti fabrici de componente auto, uzina de la Mioveni generând astfel efect multiplicator în economia Argeşului şi nu numai.

De asemenea, şeful Ford Europa anunţă lansarea în producţie, la Craiova, a unui nou model de maşină care va duce afacerea americanilor din România la peste 5 miliarde de euro pe an.

De altfel, un grup de companii belgiene cu afaceri de 1,8 miliarde de euro investeşte în capitalul unui firme româneşti cu performanţe în IT şi robotică, creatoare a robotului DORA, unicat pe piaţa de HR, care îi ajută pe candidaţi să-şi găsească loc de muncă prin intermediul Facebook.

“Sunt doar câteva exemple care arată că mediul de afaceri este stabil şi efervescent pe fondul măsurilor luate de Guvern. Cei care propovăduiesc “apocalipsa” economică nu vor decât să sperie lumea, făcând un joc electoral bazat pe dezinformare şi negare a realităţii”, a declarat Şerban Valeca, vicepreşedinte al Senatului României.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...