Special

Câştigătorul MarsterChef s-a însurat

Buchetul miresei a fost făcut din... praz

Câştigătorul MarsterChef, Cristian Ogarcă, s-a căsătorit cu iubita lui Ileana. Petrecerea, una tipic oltenească.

Nunta olteneasca si ce mireasa frumoasa si ce soare luminos si ce ginere frumos!, a postat Ciprian Ogarcă pe pagina de socializare. Buchetul miresei a fost unul cu surprize, adică cu... praz oltenesc. „Tipic românesc, tipic oltenesc?... bravoo", au comentat prietenii pe pagina de socializare.

În 2014, Ciprian Ogarca a câştigat trofeul "MasterChef" si marele premiu de 50.000 de euro. El a furat secretele bucătăriei de la tatăl sau, cel care gătea acasă.

Ciprian s-a născut în Craiova, într-o familie numeroasă cu cinci fraţi. Înainte de concurs era agent de asigurări, iar înainte de a începe facultatea a plecat în Italia pentru a munci, sperând astfel să îşi poată ajuta familia. Dupa 3 luni a revenit în ţară, aflând că a fost acceptat la facultate. Mai târziu, viaţa i s-a schimbat radical din cauza unui accident de maşină, în urma căruia a stat imobilizat la pat două luni.

Pasiunea pentru bucătărie a lui Ciprian a apărut încă din copilărie. Acasă, tatăl său era cel care gătea şi reuşea mereu să strângă toată familia în jurul mesei. De la el a furat noul Masterchef toate secretele de baza ale bucătăriei.

Ciprian Ogarcă, câştigătorul concursului Masterchef, patronul unei pizzerii din Craiova, încearcă tot felul de preparate ca să atragă clienţii. #NeaMarinDeLaBailesti plină cu tot ce trebuie şi coaptă la lemn de stejar!!!

“De la Nea Mărin Miliardar încoace, eu vreau să fiu al doilea care ţine prazul la rang de artă“, a postat Ciprian Ogarcă pe pagina lui de socializare.

Şi-a deschis pizzeria cu banii câştigaţi la Masterchef

Tânărul şi-a deschis pizzeria cu cei 50.000 de euro, câştigaţi în 2014 în urma concursului Masterchef.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...