Administraţie

Mirajul Oltului îşi aşteaptă oaspeţii

Preşedintele Consiliul Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a inaugurat joi, 25 aprilie 2019, obiectivul de investiţii MIRAJUL OLTULUI - Extinderea infrastructurii turistice de agrement a staţiunii Călimăneşti – Căciulata, proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013.

Proiectul, cu o valoare finală de 24.201.109,24 lei (peste 242 miliarde lei vechi), şi-a propus şi a realizat două obiective de investiţii. Este vorba despre un parc acvatic şi un centru de relaxare, la Călimăneşti, prevăzut cu piscină, sală de fitness, zone de saună şi masaj, tobogane şi altele, dar şi de un parc de agrement şi sport, la Jiblea, unde sunt funcţionale două terenuri de sport (pentru tenis şi minifotbal), loc de joacă pentru copii, debarcader, ponton pentru agrement, pistă de role, alei, vestiare.

De acum, MIRAJUL OLTULUI este funcţional, iar Serviciul public de turism, agrement şi servicii, înfiinţat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr.89/30.05.2018, le stă la dispoziţie clienţilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...