Special

Povestea incredibilă a tinerei din Craiova care de la 5 ani confecţionează bijuterii

Vedetele din România îi poartă bijuteriile

Are doar 30 de ani şi 25 de ani de carieră. Este povestea incredibilă a unei tinere din Craiova care a devenit cunoscută după ce mai multe vedete din România au decis să îi cumpere şi să îi poarte bijuteriile.

Povestea Roxanei Preoteasa este una fascinantă. De la cinci ani a descoperit tainele confecţionării bijuteriilor. „Bunica şi mama erau pasionate de aşa ceva. Bunica lucra cu mărgele. Le aducea din Rusia şi Bulgaria şi le ascundea de mine. Închidea dulapurile cu cheia să nu le găsesc. În cele din urmă a observat că şi au am astfel de înclinaţii şi mi-a dat voie să folodesc mărgele pe care le cusam pe diferite haine”, spune tânăra.

Acum Roxana este renumită atât în rândul vedetelor cânt şi al creatorilor de mădă din România care o caută pentru bijuteriile create de aceasta. „Postarea mea de astăzi o reprezintă o pereche de cercei purtaţi de Oana Radu în videoclipul piesei "Stai", apare într-o postare a tinerei pe pagina de socializare. Pe lângă Oana Radu, Deea Maxer, Delia şi Loredana Groza sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să poarte bijuteriile Roxeanei. Cea mai fidelă clientă este Deea Maxer.

"Prin acest accesoriu pentru păr am fost prezentă la petrecerea de 10 ani de la căsătoria Deei Maxer cu Dinu Maxer. Am folosit cristale de diverse nuanţe şi forme, aşezate pe fir placat cu aur, iar rezultatul a fost unul spectaculos! Deşi sunt mulţi kilometri între noi, cu sufletul am fost alături de voi şi vă doresc ca următorii 10, 20, 30...100 de ani să vi-i petreceţi la fel de îndrăgostiţi unul de celălalt. În această dimineaţă, la Neaţa cu Răzvan şi Dani, Deea Maxer a purtat accesoriul pe care l-am lucrat special pentru această ţinută, după idei cu care mă uimeşte mereu. Toate bijuteriile şi accesoriile ei au fost adevărate provocări pentru mine, ştiind că vor competa costume de scenă la evenimente în toată ţara. Îţi mulţumesc pentru încrederea pe care o ai în pasiunea mea pentru bijuterii unicat! ", a mai postat tânăra pr pagina de socializare.

Bijuteriile acesteia au preţuri cuprinse între 10 lei şi 700 de lei,cele mai scumpe find coroniţele şi accesoriile care apar în defilările de modă ale lui Florin Burescu şi Victoria Sava. Fotomodelele acestora au defilat cu bujuteriile Roxanei în mai multe ţări. Acum creează foarte multe accesorii pentru mirese. „Am început să confecţionez accesorii pentru mirese după ce am fost eu mireasă şi am căutat un accesoriu roşu şi nu am găsit şi atunci mi l-am făcut singură”, mai spune tânăra.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...