Administraţie

Stimulente financiare pentru personalul de specialitate din Spitalul Judeţean de Urgenţe Vâlcea

La solicitarea conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţe Vâlcea, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a supus aprobării consilierilor judeţeni, în şedinţa din 18 aprilie 2019, acordarea unor stimulente financiare lunare personalului medical şi de specialitate din cadrul acestei unităţi spitaliceşti.

Proiectul de hotărâre, aprobat în unanimitate de consilierii judeţeni, propune acordarea, de la data adoptării hotărârii, pentru anul 2019, a unor stimulente financiare următoarelor categorii de personal care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea: farmacist, biolog, biochimist, chimist, fizician, profesor CFM, chinetoterapeut, asistent social, psiholog, personal de specialitate.

Sumele vor fi suportate din bugetul de venituri şi cheltuieli al Spitalului Judeţean de Urgenţe Vâlcea şi reprezintă cheltuielile de personal, rezultate în urma acordării stimulentelor financiare.

„Consider că prin aprobarea acordării acestor stimulente financiare realizăm un act reparator, de înlăturare a diferenţelor salariale apărute între medici şi asistenţi medicali, pe de o parte, şi celelalte categorii de personal din Spitalul Judeţean, pe de altă parte. Cu toţii muncesc în aceleaşi unităţi medicale, pentru aceiaşi pacienţi şi trebuie să se bucure de aceleaşi drepturi prevăzute de lege”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...