Eveniment

Vâlcea: Un fost poliţist a lovit mortal o femeie şi a fugit de la locul accidentului

Şoferul care a abandonat maşina şi a fugit de la locul accidentului a fost identificat în această dimineaţă de oamenii legii

O bătrână de 64 de ani şi-a pierdut aseară viaţa după ce a fost lovită violent de o maşină. Şoferul a abandonat maşina şi a fugit de la locul accidentului, însă oamenii legii au reuşit să îl identifice.

Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 64 - Băbeni, iar la km 96 + 155 m bătrâna de 64 de ani, din oraşul Băbeni-Vâlcea, a fost lovită de un autoturism.

„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului şi investigaţiilor pe raza judeţului, a fost stabilit şi identificat autoturismul implicat în eveniment, proprietatea lui Mărculescu Gheorghe, de 58 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, fiind abandonat pe DJ 676 – Tomşani. În această dimineaţă, s-a reuşit identificarea conducătorului autovehiculului, M. Gheorghe, implicat în evenimentul rutier”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Femeia nu a supravieţuit, impactul fiind unul violent. Şoferul, fost poliţist de meserie, nici măcar nu a catadicsit să rămână la locul accidentului pentru a afla ce s-a întâmplat cu femeia şi pentru a da socoteală poliţiştilor.


Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier, întocmindu-se dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane, fără încuviinţarea poliţiei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...