Special

Reuşită vâlceană la Concursul Naţional „Made for Europe"

În vederea valorizării şi promovării experienţelor pozitive acumulate de unităţile de învăţământ preuniversitar în derularea proiectelor finanţate prin programele europene din domeniul educaţiei şi formării profesionale, Ministerul Educaţiei Naţionale a lansat cea de-a XIII-a ediţie a Concursului Naţional „Made for Europe”. Concursul este cuprins în Calendarul concursurilor naţionale şcolare finanţate de către M.E.N. în anul şcolar 2018-2019, iar în acest an, faza nationala s-a desfăşurat la Cluj Napoca cu participarea a 129 de concurenţi din toată ţara.

Elevii din judeţul Vâlcea, care s-au calificat la etapa nationala, provin de la Colegiul Naţional de Informatică Matei Basarab, Ramnicu Vâlcea, Liceul Tehnologic de Turism Călimăneşti şi Colegiul Energetic, Ramnicu Vâlcea.

Premiul I a fost câştigat de eleva, Stanişor Alexandra Ioana, de la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, adolescenta a câştigat cu aplicaţia smartphone EMATE2 ce pune în evidenţă proiectul Erasmus+ Acţiunea Cheie 2 „Enhacing Multilingualusm Among Teenager Entrepreneurs”.

Popa Elena Bianca, elevă la Liceul Tehnologic de Turism Călimăneşti, a obţinut premiul al II-lea cu proiectul Erasmus+ Acţiunea Cheie 2 „ Good in health, good in mind”.

Elevul, Rareş Mirea, de la Colegiul Energetic, Râmnicu Vâlcea, a obţinut premiul al II-lea la secţiunea ETwinning cu produsul “Twinspace - In A Far Away Land: Refugee Children”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...