Sport

CSM Bucureşti – SCM Rm. Vâlcea 30-29 (26-26, 14-12)

SCM Râmnicu Vâlcea câştigă medalia de argint în finala Cupei României Fan Courier!

SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCURESTI 29-30 (12-14, 26-26), după două reprize de prelungiri

CSM Bucureşti a câştigat Cupa României cu scorul de 30-29 în finala de la Bistriţa, care a avut nevoie de prelungiri. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal 26-26. Bătălia dintre cele două formaţii continuă în Liga Naţională, unde SCM are prima şansă să câştige titlul.

Jocul a fost disputat într-un ritm solicitant, Vâlcea a dat chiar senzaţia la un moment dat că îşi domină fizic adversara, a preluat coducerea la 10-9 în minutul 23, dar CSM Bucureşti nu a făcut paşi înapoi.

CSM Bucureşti:
Ion, Ungureanu, Grubisic – portari; Curea, Radicevic 9, Udriştioiu, Mehmedovic 4, Jacobsen 2, Bazaliu, Lazovic 4, Omoregie 6, Marin, Constantinescu, Lekic 5, Hagman

SCM Rm. Vâlcea:
Dumanska, Blazek, Ciucă – portari; Da Silva 6, Popa 1, Craiu, Adespii, Lopez 2, Florică, Glibko 6, Khouildi, Fraga Fernandez 7, Vasileuskaya 2, Badea, Petrovic 1, Pricopi 4

“Echipa noastră a câştigat medalia de argint în Cupa României şi continuă lupta pentru titlul naţional! Este admirabil modul în care fetele au jucat acest meci. Asta arată încă o dată ce echipă valoroasă avem şi sunt convins că vom câştiga titlul de campioană a României. Le felicit pentru modul exemplar în care au jucat şi luptat până în ultima secundă! Pentru mine ele sunt învingătoarele!”, a declarat primarul Râmnicului, Mircia Gutău.

“Echipa noastră a câştigat locul II în finala Cupei României Fan Courier, meci pe care l-a pierdut la un gol împotriva echipei CSM Bucureşti. Este admirabil modul în care au luptat aceste fete pe teren! Sunt mândru de jucătoarele noastre, care au arată astăzi, spirit de echipă, susţinere reciprocă şi ambiţie până în ultimul minut de joc. Felicitări întregii echipe, staff-ului tehnic şi conducerii!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...