Actualitate

Sindicaliştii din primăria din Severin s-au întâlnit cu liderii

Lucrătorii din Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, membri Forţa Legii, au avut astăzi o întâlnire cu reprezentanţii Sindicatului Naţional "Forţa Legii", la care a participat şi Preşedintele Sindicatului, Ringo Dămureanu.

Lucrătorii au împărtăşit cu liderul SNFL principalele probleme cu care se confruntă în activitate, cerând introducerea în Legea salarizării a unei grile unice de salarizare, dar şi egalizarea salariilor la nivelul ordonatorului de credite.

Ei au cerut o mai bună reprezentare pentru cei din evidenţa persoanelor şi asistenţa socială.

Preşedintele Ringo Dămureanu a vorbit despre dreptul şi libertatea de asociere, dar şi despre obligaţiile cetăţeneşti ce ne revin tuturor, inclusiv funcţionarilor publici şi lucrătorilor din asistenţa socială.

Liderul SNFL a explicat de ce "Forţa Legii" are cele mai bune rezultate, dar şi probabil cea mai mică cotizaţie din România, de maxim 29 lei lunar.

Lucrătorii au primit calendare cu "Forţa Legii" si pixuri cu însemnele organizaţiei şi tabele pentru obţinerea unor avantaje, precum cardurile de reducere la combustibili auto.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...