Administraţie

Bani pentru olimpiada naţională de istorie de la Severin

În perioda 22-26 aprilie 2019, la Drobeta-Turnu Severin se va desfăşura Olimpiada Naţională de Istorie la care vor participa aproximativ 350 de elevi din toate judeţele ţării.

"Acesta este un eveniment care ne onorează şi este totodată, un prilej de mândrie, având în vedere că trăim într-un oraş încărcat de istorie.

Pentru susţinerea acestei competiţii extrem de importante pentru învăţământul mehedinţean, am propus alocarea sumei de 100 000 lei din bugetul Consiliului Judeţean. Consilierii judeţeni au aprobat cu unanimitate de voturi acest proiect. Banii vor completa sumele acordate de Ministerul Educaţiei Naţionale pentru masă şi cazare pe parcursul celor cinci zile şi vor fi folosiţi pentru activităţi recreative şi vizite la diverse obiective din judeţ.

Evenimentul este o oportunitate de care nu puteam să nu profităm pentru promovarea judeţului atât în rândul elevilor participanţi, cât şi în rândul dascălilor însoţitori şi membrilor comisiei", a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...