Administraţie

10 milioane de lei din bugetul CJ Mehedinţi pentru Primăria Severin

Bugetul generos de anul acesta a permis CJ Mehedinţi să sprijine investiţii importante pentru municipiul Drobeta Turnu Severin.

"Astfel, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean de astăzi, am supus spre aprobare un contract de asociere între Consiliul Judeţean Mehedinţi şi Primăria Drobeta Turnu Severin, pentru a aloca din bugetul judeţului, suma de 10 milioane lei.

Nouă milioane lei vor acoperi peste 80% din sumele necesare construirii unui număr de 10 parcări în municipiu, iar un milion lei va merge la reabilitarea mai multor locuri de joacă. Obiectivele de investiţii au fost stabilite de primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, iar eu mi le-am asumat în urma discuţiilor pe care le-am avut.

De altfel, domnul primar Marius Screciu a fost prezent la şedinţa de Consiliu Judeţean şi a explicat necesitatea construirii unor noi parcări în oraş, după ce în ultimii ani numărul autoturismelor a crescut considerabil. Pe de altă parte, locurile de joacă din municipiu nu au fost reabilitate de foarte mulţi ani şi au nevoie de reparaţii serioase pentru siguranţa copiilor", a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...