Administraţie

14 primari PNL şi ALDE, alături de Claudiu Manda

Astăzi, 11 aprilie 2019, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a anunţat că 14 primari, PNL şi ALDE, vor susţine, începând de azi, Partidul Social Democrat.

"Sunt o parte dintre primarii cu care am candidat pe liste comune, de la UNPR, dar şi primari de la PNL sau ALDE. Le mulţumesc tuturor pentru că ni s-au alăturat. Ei vor rămâne în partidele lor, ca membri, dar vom face împreună echipă la următoarele runde de alegeri", a declarat Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj.

De asemenea, liderul social democrat a anunţat că Organizaţia Judeţeană Dolj s-a întărit cu peste 1478 membri, în ultimele două luni, dintre care 637 la Craiova şi alţi 841 în organizatiile locale din judeţ.

”Împreună şi cu domnii primari suntem mai mulţi şi mai puternici. Ne-am propus ca la alegerile europarlamentare să fim pe primul loc in România ca scor electoral şi cred că este un obiectiv care poate fi atins. La alegerile trecute, Oltul a obţinut un procent mai bun, dar de data aceasta dorim să ne luăm revanşa”.

Claudiu Manda a mai spus că motivul trecerii celor 14 edili la PSD este acela ca oamenii apreciază faptele şi nu vorbele.

”Aceşti oameni au venit alături de noi pentru că au simţit efectul Guvernării PSD în comunităţile pe care le conduc. Când am plecat la Bucureşti, în acest mandat de parlamentari, le-am spus colegilor mei că dacă la finalul celor patru ani nu ne întoarcem pe autostradă, mergem degeaba.

Ieri, Guvernul a aprobat o hotărâre privind declanşarea procedurilor de expropriere pentru obiectivul de interes naţional ''Drum Expres Craiova-Piteşti şi legăturile la drumurile existente'', Tronsonul 2, aflate pe raza localităţilor Bîrza, Piatra Olt, Slătioara şi Valea Mare, din judeţul Olt, iar săptămâna trecută a aprobat o alta referitoare la primul tronson.

De asemenea, a mai fost aprobată o hotărâre de guvern privind refacerea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Centura de ocolire Craiova -varianta Sud DN 56 - DN 55 - DN 6”, un obiectiv despre care vom tot discuta în perioada următoare. Faţă de cei care au fost la putere şi nu au făcut nimic, inclusiv guvernul Ponta care ne-a minţit chiar şi pe noi, ne ţinem de promisiuni şi speram să recuperăm anii pierduţi şi din cauza instanţelor de judecată care au blocat soluţionarea contestaţiilor la licitaţii nepermis de mult”.

Cu privire la mitingul de vineri, 12 aprilie 2019, de la Craiova, Claudiu Manda a declarat:

”Mâine avem miting, la Craiova, unde vor fi, doar din Dolj, 40.000 de oameni, membrii noştri, simpatizanţi, militanţi, dar sigur că, şi alte persoane, care doresc să participe la acest miting, sunt bine venite. Nu facem miting ca răspuns la reuniunea celor de la PNL. Este o acţiune de precampanie, iar în campania electorală ne vom ocupa de informarea cetăţenilor cu privire la proiectele noastre”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...