Sub Lupă

Ipoteză şocantă, l-a împuşcat cu intenţie!

Iubita poliţistului din Olt, împuşcat de aceasta, a fost reţinută pentru omor

Iubita poliţistului împuşcat anul trecut, în ianuarie, ofiţerul de poliţie din cadrul SCCO-Olt, Dumitrescu Bogdan Valeriu, a fost reţinută pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

„Schimbarea încadrării juridice a fost determinată de ansamblul materialului probator administrat în cauză, până în acest moment procesual, şi care relevă că inculpata G.A. a acţionat trăgaciul în mod conştient, voluntar, deşi, în momentele imediat premergătoare, fuseseră ejectate 3 tuburi cartuş din pistol, astfel încât, avea cunoştinţă de faptul că exista posibilitatea foarte mare să mai fie gloanţe în armă. Astfel că, suspecta a prevăzut rezultatul faptei sale şi, deşi nu l-a urmărit, a acceptat posibilitatea producerii lui, săvârşind infracţiunea, cu intenţie indirectă.

Probele administrate în cauză au infirmat susţinerea acesteia, conform căreia, în momentul în care victima a luat pistolul din dulap, ar fi scos încărcătorul din pistol, care a căzut pe podea, iar lângă acesta ar fi căzut şi un tub cartuş, considerând că pistolul ar fi fost descărcat”, au precizat procurorii.

Alina Gheorghe a fost fost reţinută şi în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, cu propunere de arestare preventivă.

Bogdan Dumitrescu, poliţistul care la sfârşitul lunii ianuarie 2018 a fost împuşcat în cap de iubita lui, a murit. Bărbatul s-a stins pe patul de spital, duminică seară (29 aprilie), la trei lui de la accident.

Incidentul în urma căruia a ajuns în stare gravă la spital s-a produs la sfârşitul lunii ianuarie. Bărbatul de 32 de ani a ajuns la spitalul din Craiova cu o plagă împuşcată în cap. Iubita lui a fost şi ea rănită la o mână. Poliţistul din cadrul SCCO Olt Bogdan Dumitrescu se afla, pe 31 ianuarie 2018, împreuna cu noua sa iubită, într-un aparatament închiriat. Acolo, au petrecut în compania unor prieteni şi au consumat băuturi alcoolice.

Anchetatorii au stabilit că pistolul cu care a fost rănit agentul nu avea piedică. Iubita poliţistului le-a spus anchetatorilor că arma s-a descărcat accidental şi că nu a vrut să-i facă rău bărbatului. A fost transportat în stare gravă la spital, suferind ulterior mai multe intervenţii chirurgicale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...