Special

Sute de voluntari au participat la acţiunea de ecologizare a mai multor zone din Râmnicu Vâlcea

Împreună cu viceprimarii Carmen Maria Preda şi Eusebiu Veţeleanu şi peste 600 de voluntari primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a participat astăzi la o amplă acţiune de salubrizare derulată sub genericul ”Împreună pentru un oraş mai curat!”, acţiune organizată de Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea.

Zonele ecologizate au fost Dealul Capela – Arhiepiscopie, albia râului Olăneşti, faleza din dreptul Catedralei Ostroveni, zonele adiacente bulevardului Dem Rădulescu, zonele de picnic de pe strada Lacului şi de pe strada Ostroveni, terenul din spatele Complexului ”Family Center” din bd. Tineretului, zona Parc Industrial Sud – Ambient, vecinătatea locuinţelor sociale din Ostroveni Sud (de la fostul cămin de bătrâni) şi Petrişor – Morilor.

De asemenea, la acţiune a participat Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Pieţe Prest, ETA S.A şi Instituţii din Vâlcea.

“Mulţumesc tuturor celor care au participat! Oraşul nostru este cel mai frumos şi îmi doresc ca râmnicenii să îl păstreze curat!”, a declarat primarul Mircia Gutău.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...