Administraţie

CJ Mehedinţi va finanţa investiţii pentru Severin

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a mers marţi, 2 aprilie 2019, împreună cu primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, la cea mai recentă parcare nou amenajată de municipalitate la blocurile VD, din zona ANL, acolo unde, după ultimele investiţii sunt aproximativ 200 spaţii pentru parcare.

Discuţiile la faţa locului au fost despre lucrări, costuri şi cum poate Consiliul Judeţean Mehedinţi sprijini din punct de vedere financiar obiectivele promovate de municipalitate pentru locuitorii din Drobeta-Turnu Severin.

”Contractele de asociere între Consiliul Judeţean Mehedinţi şi unităţile administrativ teritoriale din judeţ s-au dovedit a fi foarte eficiente pe parcursul anului trecut, când am finanţat cu sume substanţiale din bugetul judeţului, obiective de investiţii importante pentru locuitorii din sate, comune sau oraşe. În anul 2019, mi-am propus să ne asociem cu Primăria Drobeta Turnu Severin pentru a sprijini investiţiile pentru locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ. Astfel, în ultimele luni am purtat mai multe discuţii cu domnul primar Marius Screciu în care am stabilit care sunt obiectivele promovate de Primărie, pentru care noi putem să venim cu parte din finanţare. Ne vom asocia şi vom veni cu parte din cheltuielile necesare pentru amenajarea de noi locuri de parcare, dar şi noi locuri de joacă pentru copiii în municipiu”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Pe lista de investiţii a Primăriei Drobeta Turnu Severin sunt, în 2019, cel puţin zece noi parcări care urmează să fie amenajate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...