Administraţie

Nouă bază sportivă multifuncţională în Drobeta Turnu Severin

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a mers marţi, 2 aprilie, împreună cu primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, pe noua bază sportivă multifuncţională amenajată şi recepţionată, de curând, de municipalitate, în apropierea Sălii Polivalente.

”Am avut privilegiul de a fi printre primii care testează noua bază multifuncţională. Am dat câteva pase la poartă împreună cu primarul Marius Screciu, suficient pentru a-mi reînvia dorinţa de a practica mai des sportul ce mi-a bucurat copilăria şi adolescenţa până la dorinţa de a face performanţă. Îl felicit pe domnul primar Marius Screciu pentru acest obiectiv, aflat în apropierea Sălii Polivalente, în zona blocurilor construite prin Agenţia Naţională a Locuinţelor, astfel încât copiii şi tinerii care locuiesc în această zonă să poată practica sportul în aer liber!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Terenul este destinat exclusiv copiilor şi este dotat cu nocturnă, astfel că partidele pot fi continuate şi după lăsarea întunericului. Accesul pe baza sportivă este gratuit, dar cei care folosesc platforma de joc trebuie să respecte anumite reguli pentru ca terenul să nu fie distrus.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...