Sport

Fotbal, Liga a II-a, Mioveni-CSM Rm. Vâlcea 2-0

”Doctor” fără reţetă de salvare

Vâlcenii au ajuns la a treia înfrângere consecutivă cu Laurenţiu Tudor pe bancă

Într-un joc din etapa a X-a a Seriei B2, CSM Rm. Vâlcea a pierdut azi la Mioveni, scor 0-2 şi alb-albaştrii a ajuns la al treilea eşec consecutiv.
Readucerea pe bancă a lui Laurenţiu Tudor în locul lui Schumacher a avut la bază mai mult considerente financiare, dar nu a revigorat deloc echipa vâlceană, care nu joacă nimic, suferind enorm în atac, dar fiind dezorganizată şi în apărare.
Argeşenii au început în trombă, Mazilu îi suflă mingea lui Eremia, dar lobul său a trecut puţin peste transversală. Imediat, după o lovitură liberă, Daouda bâlbâie o minge şi Stoica reia spectaculos, deşi era căzut, dar mingea loveşte bara. În minutul 15, vine accidentarea groaznică a lui Eremia, care îşi rupe mâna, iar pe teren intră M.Vlad. Vâlcea nu leagă nimic în atac dar, din senin, vine ocazia lui Pârvu, al cărui cap şterge transversala argeşeană. În finalul reprizei, Vasile salvează în extremis şutul lui Coşereanu.
Tot Mioveni domină şi partea secundă şi I.Popescu salvează golul după centrarea lui Năstăsie, din faţa lui Coşereanu. Logic după aspectul jocului, vine şi golul, în minutul 69, după un corner, la care Vâlcea s-a prezentat total dezorganizat, fără nici un marcaj. Liber în colţul careului mare, jucătorul care în vară a fost la un pas de a ajunge în Zăvoi, Pasăre pasează pentru Năstăsie, care înscrie din doar 6 metri. Mioveni se desprinde decisiv în minutul 75, când portarul vâlcenilor, veteranul Tufişi gafează spectaculos şi luftează un balon pasat înapoi de Plecanciuc, iar mingea se scurge în plasă.
Cu doar patru puncte adunate în opt jocuri, CSM este o candidată certă la retrogradare.

Mioveni-CSM Rm. Vâlcea 2-0 (0-0)
Au marcat Năstăsie 69, Plecanciuc autogol 75,
Mioveni: O. Popescu - Pasăre, B. Stoica, M. Olteanu, I. Stancu – Gălan(Simion 76), Boboc(Panait 64), Biceanu(Dumitrache 60), Năstăsie- Coşereanu, V. Mazilu. Antrenor: Flavius Stoican
CSM Rm. Vâlcea: Tufişi – Eremia (M.Vlad 16), I. Popescu, Plecanciuc,Vătăjelu - Fl. Pârvu, Daouda - Vasile, Văduva(A.Neagoe 84), Nicolae(Traore 76) - C. Stoica. Antrenor: Laurenţiu Tudor

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

30.10.2012 - 00:00toata valcea striga:RUFA MURDARA, RUFA MURDARA DUTE SI LASANEEE

RUFA MURDARA, RUFA MURDARA DUTE SI LASANEEE

RUFA MURDARA, RUFA MURDARA DUTE SI LASANEEE

RUFA MURDARA, RUFA MURDARA DUTE SI LASANEEE

RUFA MURDARA, RUFA MURDARA DUTE SI LASANEEE

RUFA MURDARA, RUFA MURDARA DUTE SI LASANEEE

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...