Monden

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au avut aseară petrecerea de nuntă

Petrecere mare în aseară în Bănie. Peste 500 de oameni au fost invitaţi să chefuiască alături de fostul ministrul al muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi senatorul PSD Claudiu Manda la petrecerea de nuntă. Nunta a înceaput la ora 18:00 şi a fost organizată într-un cort dintr-o localitate aflată la 10 kilometri de Craiova, proprietatea naşilor.

Petrecerea a venit la mai bine de o lună după ce cei doi şi-au unit destinele chiar de Dragobete. Primii sosiţi au fost naşii şi mirii. Localitatea este condusă de primarul PSD Ovidiu Flori, naşul de cununie al celor doi senatori PSD. Cortul unde are loc marea petrecere aparţine tot naşului celor doi. Locaţia se numeşte Riviera Ballroom şi, conform prezentării, "este un mix intre modern şi retro inspirat subtil din America anilor '50, cu un decor mascat din influentele Broadway-ului, un spaţiu care combină un decor de teatru cu zona de mese / restaurant, un fel de "melody-club" reinventat".

"Este un eveniment privat şi am vrea să rămână privat. Bănuiesc că aţi lat câteva cadre, aşteptăm invitaţii sperăm ca toţi să se simtă bine, marcăm acest eveniment important din viaţa noastră cu toţi cei care au confirmat că o să vină la eveniment. Sunt colegi de partid din biroul permanentdin Guvern, parlamentari", a declarat, Claudiu Manda, senator PSD.

Invitaţii au avut parte de un meniu tradiţional oltenesc.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...