Sport

Calificare aproape rezolvată

Danezul Jakob Vestergaard a condus Oltchimul spre o victorie importantă chiar în ţara sa natală, 24-20 cu Randers.

"Cred că returul cu Randers va fi un meci dificil din nou, este o echipă puternică. Anul trecut au bătut Gyor, dar cred că va fi mai uşor pentru noi să ne găsim ritmul, avem o săptămână să ne antrenăm.", Jakob Vestergaard, antrenor Oltchim

Oltchim s-a impus la Randers cu 24-20 şi are punctaj maxim după trei jocuri în Grupa A, fiind ca şi calificată în faza următoare a grupelor Ligii Campionilor. Cu vedeta Bulatovic luată om la om, Vâlcea a avut probleme doar în debutul reprizei a doua, în care s-a văzut condusă, dar a revenit imediat şi a câştigat în final fără emoţii. Revenită după naştere, Ungureanu a apărat senzaţional, iar Brădeanu a făcut şi ea un joc foarte bun. Duminică, 4 noiembrie, de la ora 19:30, Oltchim va juca în Sala Traian cu Randers şi, printr-o victorie, va obţine calificarea matematică în grupele principale. „Cred că returul cu Randers va fi un meci dificil din nou, este o echipă puternică. Anul trecut au bătut Gyor, dar cred că va fi mai uşor pentru noi să ne găsim ritmul, avem o săptămână să ne antrenăm”, a spus Vestergaard. „Acum ştim ce avem de făcut. Bineînţeles, avem şi nişte probleme şi trebuie să muncim”, a anunţat şi Managarova. Vâlcea are până acum cea mai bună apărare din Liga Campionilor, cu doar 60 de goluri primite, dar şi al treilea atac, cu 88 de reuşite, unde este întrecută de FTC şi Larvik. Dacă totul decurge normal, Oltchim va câştiga Grupa A şi în faza următoare va face parte dintr-o grupă cu două echipe calificate de pe locul 2 şi încă una venită de pe locul 1. Roş-albastrele ar putea da peste maghiarele de la Gyor sau FTC, care au şi ele punctaj maxim şi în mare măsură şi-au asigurat câştigarea grupelor. Echipele care vor veni de pe locul 2 vor fi Larvik, Podravka/Krim sau Zvezda/Thuringer.
Luni seară, într-un joc din etapa a VII-a a Ligii Naţionale, Oltchim a învins la Ploieşti, pe CSM, cu 36-21 (14-11) şi trupa lui Vestergaard rămâne cu punctaj maxim şi în campionat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...