Special

Secţia Neonatologie a Spitalului Municipal Caracal dotată de un preot

Secţia de Neonatologie a Spitalului Municipal Caracal – Olt a fost dotată în ultimii trei ani, din sponsorizările primite de la preotul care slujeşte în curtea unităţii spitaliceşti. Anul acesta a pus linoleum antibacterian în toate saloanele bebeluşilor.

Preotul Ion Iagăru care slujeşte la biserica aflată în curtea Spitalului municipal Caracal a dotat Secţia de Neonatologie a spitalului, în ultimii trei ani. A organizat în fiecare an un târg caritabil şi banii i-a investit în aparatură medicală şi linoleum antibacterian. Şi ediţia din acest an a târgului „Mărţişorul Speranţei” a avut succes şi în urmă cu câteva zile au fost demarate lucrări pe Secţia Neonatologie a Spitalului Municipal Caracal. Ca de fiecare dată, mărţişoarele au fost unele speciale şi au avut gustul dulce al faptelor bune. Ajutat de voluntari, preotul a avut anul acesta mărţişoare deosebite: dulceaţă de papaya cu foiţă de aur. Banii strânşi în urma acestei acţiuni au fost destinaţi pentru montarea de linoleum antibacterian în saloanele secţiei de neonatologie. "Ne-am onorat promisiunea, să oferim pentru copii cel mai frumos cabinet de tratament. Credeţi că am reuşit?", scria preotul pe pagina de socializare.

Anul trecut, părintele bisericuţei din cadrul Spitalului Municipal Caracal, Doru Iagăru, a organizat un târg caritabil, iar bani obţinuţi au fost investiţi pentru modernizarea secţiilor destinate copiilor, Pediatrie sau Neonatologie.

Odată încheiată această campanie, misiunea preotului Iagăru continuă, slujitorul Domnului are în derulare noi proiecte menite să vină în ajutorul celor care au nevoie de sprijin din partea semenilor.

„SĂ ÎMBRĂCĂM UN COPIL DE PAŞTI!”- este campania derulată recent, pentru al doilea an consecutiv, duminică în Lăcaşul Domnului, fiind plănuite detaliile campaniei.
În paralel, se desfăşoară campania de susţinere a ţinerii postului de către credincioşi, în acest sens preotul donând fiecare săptămână din Postul Sfintelor Paşti câte 100 de litri de ulei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...