Sport

Firţulescu şi Florin Costea, antrenamente în Zăvoi până la iarnă

Ambii jucători speră la un transfer în străinătate

Liberi de contract, doi dintre foştii jucători importanţi ai Universităţii Craiova, Florin Costea şi Dragoş Firţulescu, continuă să se antreneze în Zăvoi cu CSM Rm. Vâlcea.

Debutul acestui sezon a fost unul nefast pentru Fl. Costea şi Firţulescu, care s-au despărţit de Steaua şi U Cluj şi îşi caută alte angajamente. Până atunci, cei doi s-au mutat la Rm. Vâlcea şi se pregătesc cu CSM, însă este total exclus să joace pentru alb-albaştri. Dacă Fl. Costea este mai reticent cu presa, Firţulescu vorbeşte deschis despre necazurile venite după despărţirea de U Craiova. „Parcă ne-a blestemat pe toţi Mititelu, dintre toţi care eram la Craiova, doar lui Găman îi merge bine şi joacă meci de meci. Eu şi Florin ne gândim foarte bine cu cine vom semna, pentru că într-un sezon avem voie să jucăm doar pentru două echipe, este în joc viitorul nostru. Vreau ceva serios, stabil, de mine depinde toată familia. Până în iarnă, cred că nici eu şi nici Florin nu vom semna, rămânem să ne pregătim la Vâlcea, ambii ne dorim să plecăm undeva în străinătate. Până atunci, ne antrenăm cât mai bine, rămânem să facem şi suplimentar, după ce se termină antrenamentele”, spune Firţulescu.
Dragoş Firţulescu a rupt orice legătură cu fostul său impresar, Ana Maria Prodan, după despărţirea de U Cluj. „Nu mă mai reprezintă Prodan, am reziliat totul, şi cu ea, şi cu U Cluj. Într-un an, am pierdut 100 mii euro, am renunţat la 60 de mii de la Craiova, la 20 de mii de la Alki Larnaca şi la 15 mii de la Cluj. Am plecat din Cipru ca să semnez cu Steaua, dar nu a fost să fie, Gigi Becali a fost influenţat de alţii şi totul a căzut, aşa am ajuns la U Cluj, de unde am renunţat la tot ce aveam de primit, doar să scap ”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...