Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Corona - Damila 4-1

Măciuca, ruptă în deplasări

Damila a cedat duminică în derbyul de la Braşov, 1-4 cu Corona

Trupa lui Erik Lincar pierde teren în ultimele etape şi a suferit din nou un eşec usturător în deplasare, 1-4 la Braşov, acelaşi scor cu care pierduse şi cu o săptămână în urmă, la Mioveni. Tânărul preşedinte al Damilei, Lucian Munteanu, a aşteptat degeaba o victorie cadou pentru aniversarea celor 30 ani.

Tehnicianul Erik Lincar s-a arătat dezamăgit de al doilea eşec usturător suferit în deplasare. „Sunt supărat pe jucătorii mei, văd că au o problemă la meciurile disputate în deplasare. Au jucat cu trac şi au fost depăşiţi de miza jocului. Corona este o echipă cu jucători cu experienţă, pe care greu o va bate cineva în acest campionat. La noi, lumea visează la promovare, dar acest lucru nu intră în discuţie. Noi sperăm să acumulăm cât mai multe puncte pentru că ne dorim să terminăm campionatul pe un loc cât mai bun. Corona are prima şansă la promovare, dar şi Timişoara şi FCM Tg. Mureş se vor bate pentru primele două locuri“, a declarat Lincar.

Fl. Stângă a deschis scorul pentru braşoveni în minutul 14, cu un şut plasat, din unghi, dar Damila a egalat imediat prin Voinea, care a fructificat centrarea lui Bucuroaia.
Lipsită de I. Stoica (suspendat) şi E. Stoica (accidentat), defensiva vâlceană a dovedit slăbiciuni evidente şi a mai încasat două goluri până la pauză. Mai întâi, în minutul 19, M. Ene, singur în careu, a înscris cu capul, iar în minutul 38, Marcăş a înscris cu un şut din careu, după o respingere greşită a lui Amet.

"Sunt supărat pe jucătorii mei, văd că au o problemă la meciurile disputate în deplasare. Au jucat cu trac şi au fost depăşiţi de miza jocului. Corona este o echipă cu jucători cu experienţă, pe care greu o va bate cineva în acest campionat. La noi, lumea visează la promovare, dar acest lucru nu intră în discuţie.", Erik Lincar, antrenor Damila Măciuca

Deşi jucătorii săi nu au primit nicio primă în acest sezon, Corona a fost clar echipa mai bună şi mai motivată şi a continuat să domine şi în partea secundă, în care a mai ratat două ocazii mari, prin Forika. În minutul 67, M. Ene a înscris un gol senzaţional, cu un şut la vinclu de la peste 25 de metri, iar fostul său coleg de la Prefabricate Modelu, Erik Lincar, a făcut un gest de fairplay şi l-a felicitat. S-a terminat 4-1 pentru Corona şi Erik Lincar caută soluţii pentru a-şi readuce echipa la forma arătată în debutul sezonului.
„Nici noi nu ne explicăm ce se întâmplă, sunt fluctuaţii mari de joc, toată echipa a jucat foarte slab”, a spus directorul executiv Bogdan Medrea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...