Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

Tomozei a fost la un pas de memoriu

Fundaşul dreapta Marius Tomozei (22 ani) a revenit de vineri la antrenamentele CSM-ului, fiind aproape refăcut după o ruptură fibrilară care îl ţine pe tuşă de la startul sezonului.

După ce s-a recuperat pe banii săi la Câmpina, jucătorul a sperat în această perioadă să devină liber de contract, pentru că se apropiau 3 luni de când nu primise niciun ban. Conform unor surse din cadrul clubului, chiar înainte să vină termenul pentru depunerea memoriului, patronul Rufă i-a virat în cont o parte dintr-un salariu, împiedicând memoriul acestuia. „Eu mă simt bine, sper să joc de sâmbăta viitoare, să mai prind câteva meciuri din tur”, a spus jucătorul.
Dorit de câteva echipe bune din Seria B2 după ce a crescut valoric sub comanda lui Artimon, Tomozei s-ar putea transfera din iarnă, el având în contract o clauză prin care devine liber de contract dacă CSM se mută din Rm. Vâlcea. În plus, atacantul Constantin Gogoşoiu, operat la umăr în urmă cu două luni, va reveni şi el zilele viitoare la antrenamente şi ar putea prinde finalul turului. CSM a jucat luni seară, la Mioveni, cu echipa locală, CS.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...