Inedit

Tot podiumul pentru studenţii automatişti craioveni

Faza naţională a competiţiei „Huawei ICT Competition” România (18-24 februarie 2019) s-a încheiat cu victoria studenţilor de la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică a Universităţii din Craiova, la ambele secţiuni ale competiţiei.

Astfel, la secţiunea „Reţele de Calculatoare” primele trei locuri au fost ocupate de studenţii Victor Criciotoiu, Anamaria Lilea şi Theodor-Cosmin Stănică, iar secţiunea „Cloud” a fost câştigată de Cosmin Petcuşin, Raluca-Andreea Robu şi Claudiu Ştefănescu.

Festivitatea de premiere va avea loc luni, 25 martie, ora 10, la INCESA, în sala 315.
Concursul „Huawei ICT Competition” este o platformă pentru Academiile Huawei (Huawei Authorized Information and Network Academy - HAINA), un program care oferă studenţilor instruire în domeniul Reţelelor de Calculatoare şi certificări recunoscute pe plan internaţional cum ar fi „Huawei Certified Networking Associate - Routing and Switching” (HCNA-R & S). Cea mai recentă ediţie a „Huawei ICT Competition” România (18-24 februarie 2019) a antrenat studenţi de la facultăţile de profil ale celor mai mari universităţi din ţară.

Cei şase studenţi ai Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică vor reprezenta România la faza internaţională a competiţiei ce va avea loc la Shenzhen în luna mai 2019.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...