Politică

Eugen Neaţă: O nouă iniţiativă legislativă pe care am propus-o, a fost votată de Camera Deputaţilor!

Iniţiativa legislativă pe care deputatl Eugen Neaţă a depus-o în vederea modificării art.2 din Legea nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere şi a lucrărilor de corectare a torenţilor din domeniul public al statului şi din administrarea Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva în domeniul public al unor unităţi adminstrativ teritoriale şi în administrarea consiliilor locale ale acestora a fost VOTATĂ de Camera Deputaţilor şi va deveni LEGE!

Astăzi, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor (cameră decizională) s-a votat iniţiativa legislativă depusă de Eugen Neaţă alături de cei trei colegi deputaţi, Ioan Dîrzu, Mihai Weber şi Neculai Iftimie, PL-x nr. 16/2019 - Proiect de Lege pentru modificarea art.2 din Legea nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere şi a lucrărilor de corectare a torenţilor din domeniul public al statului şi din administrarea Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva în domeniul public al unor unităţi adminstrativ teritoriale şi în administrarea consiliilor locale ale acestora.
Având în vedere că la nivel naţional sunt multe drumuri forestiere care deservesc 100% fondul forestier naţional proprietate publică şi în acelaşi timp, zonele turistice şi de agrement ale unor unităţi administrativ-teritoriale, prin propunerea legislativă permitem ca aceste drumuri forestiere, cu lucrări de artă şi corectare a torenţilor, să poată trece, la cerere, în domeniul public al unităţilor administrativ-teritoriale, în vederea dezvoltării şi modernizării acestora.
Este o lege excelentă pentru dezvoltarea unor zone turistice, dar şi a zonelor rurale.

“Mulţumesc colegilor pentru votul dat şi pentru susţinerea acestei importante iniţiative! Partidul Social Democrat este şi va rămâne conectat la problemele românilor şi României, prin noi, cei pe care i-aţi trimis în Parlament să vă reprezinte!
Va mulţumesc încă o dată pentru încrederea pe care mi-o acordaţi! Voi rămâne acelaşi om pe care îl cunoaşteţi şi căruia i-aţi acordat votul la alegerile parlamentare din anul 2016!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...