Special

Proprietara adăpostului de câini din Dolj a cerut plasament pentru salvatorul de animale din Vâlcea

Ea este proprietara a peste 600 de câini şi are un adăpost propriu într-o comună din judeţul Dolj, Desa. El este internat într-un centru de plasament din judeţul Vâlcea şi salvează animale, după care le caută stăpâni. S-au cunoscut şi femeia a decis acum să-l ia în plasament.

“Bună seara prieteni! Ultimele zile au fost foarte încărcate, am fost prinsă între plângeri şi sesizări făcute împotriva mea şi a căţeilor mei. Am uitat să vă anunţ ceva foarte important pentru mine. Am fost la Vâlcea şi am făcut primul pas şi anume CEREREA DE LUARE ÎN PLASAMENT A COPILULUI COSTI.

O seară liniştită!”, a scris Daniela Popovici pe pagina de socializare. Vestea a venit foarte repede. “Bună ziua prieteni! Am primit ceva mai devreme vestea de la copilul COSTI, ca cererea de luare în plasament pe care am depus o marţi a fost aprobată. Vom proceda la următorii paşi. Vă iubesc oameni minunaţi, vă iubesc ca îmi sunteţi alături. Să aveţi parte de o zi frumoasă”, a postat proprietara adăpostului de câini de la Desa.

Ea nu are copii şi îşi doreşte foarte mult ca micuţul Costi să ajungă în sânul familiei ei. Nu îşi imaginează viaţa fără câini. Fără a fi înconjurată de zeci sau chiar sute de animale. Este povestea incredibilă a Danielei Popovici din Desa, Dolj, care, pe lângă un adăpost pe care l-a înfiinţat la marginea localităţii, a adunat în curte şi în casă nu mai puţin de 100 de câini. Mai mult decât atât, doarme în pat cu peste 10 câini de care nu se poate despărţi niciodată. A pierdut o avere din munca în străinătate, dar nu regretă nimic. “Am pornit la drum animaţi de dorinţa de a SALVA, IUBI şi RESPECTA toate formele de viată, mânaţi fiind de dragostea nemărginită pentru animale. Misiunea noastră este de a oferi adăpost şi îngrijire tuturor fiinţelor necuvântătoare care au nevoie de noi, fie că sunt abandonate, fără stăpân, abuzate sau bolnave.

Costi este un copil de numai 16 ani, de la un centru de plasament din Vâlcea, care a reuşit, în ultimii trei ani, să pună pe picioare o asociaţie pentru protecţia animalelor. Ca un veritabil Tarzan modern, Costi Ţiţirigă adună animalele rănite sau abandonate de pe străzile din Râmnicu Vâlcea, le sterilizează şi le oferă spre adopţie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...