Administraţie

Clădirea RMN-ului din Vâlcea, gata să primească aparatura!

Printr-un comunicat transmis presei în luna februarie, Consiliul Judeţean Vâlcea îi anunţa pe vâlceni că, spre sfârşitul lunii martie, clădirea construită special în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, pentru amplasarea aparatului de rezonanţă magnetico-nucleară, va fi gata să primească aparatura de ultimă generaţie.

Pentru a se asigura că este respectat graficul de lucrări, astăzi, 19 martie 2019, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a vizitat şantierul de la SJU Vâlcea, unde reprezentanţii producătorului făceau ultimele intervenţii în spaţiul unde va fi instalat RMN-ul.

Dispozitivul va sosi în Vâlcea săptămâna viitoare, va fi poziţionat şi interconectat, atât cu clădirea în care va fi instalat, cât şi cu cea a spitalului, finalizându-se astfel efectiv lucrările la această construcţie specială.

“Încă o veste bună pentru vâlceni este aceea că, tot astăzi, Secţia Ortopedie a Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea va primi cu un nou ARTROSCOP, pentru diagnosticarea pacienţior cu probleme articulare. Ne ţinem de cuvânt şi facem fapte bune pentru vâlceni!”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...