Special

Ajutor şi grijă pentru copiii cu autism

Rotary Club Râmnicu Vâlcea continuă seria de proiecte dedicate oamenilor cu nevoi speciale. Anul aceasta ca şi cel din 2018 ne-am îndreptat atenţia către copiii cu autism. În Râmnicu Vâlcea, la fosta Grădiniţă 3 din Nord, funcţionează câteva grupe de copii care au această suferinţă. După mai multe întâlniri cu cadrele didactice şi părinţii am convenit că instituţia are urgentă nevoie de o rampă de acces şi echipamente de calcul.

„În fiecare an Rotary Club Râmnicu Vâlcea, organizează balul de caritate. În luna decembrie am pus din nou acest bal sub semnul proiectului „Ajutor şi grijă pentru copiii cu autism” şi a avut ca scop strângerea de fonduri pentru aceştia.

Din donaţiile strânse, Rotary Club Râmnicu Vâlcea a achiziţionat: cinci calculatoare cu monitoare, cinci imprimante şi execuţia unei rampe de acces în instituţie.

La finalul acestui proiect ţin să le mulţumesc colegilor mei pentru implicare, donatorilor pentru generozitate iar copiilor şi cadrelor didactice să le doresc mult succes în activitatea lor”, preşedinte Diana Ionescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...