Politică

Eugen Neaţă: PSD Vâlcea - echipă, unitate, implicare pentru Vâlcea, implicare pentru România!

Deputaţii social democraţi vâlceni au fost prezenţi, duminică, la sediul partidului la o întâlnire cu echipa de mobilizare şi strategie internă! Cu această ocazia, preşedintele Constantin Rădulescu a anunţat şi revenirea în partid a avocatului Adrian Voican, care preia coordonarea Departamentului Juridic al Organizaţiei Judeţene Vâlcea!

“Duminică, 17 martie 2019, la sediul Partidului Social Democrat, filiala Vâlcea, am participat la întâlnirea de lucru organizată de preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu. Scopul a fost acela de a analiza proiectele realizate în Judeţul Vâlcea, din anul 2016 până în prezent. Totodată, am evaluat proiectele în derulare şi cele care sunt pe agendă în viitorul apropiat.
Judeţul Vâlcea s-a dezvoltat foarte mult de când PSD guvernează. Acest lucru se observă din activitatea, rezultatele şi fondurile atrase dar şi din constatarea directă în teritoriu. Implicarea preşedintelui Constantin Rădulescu în dezvoltarea judeţului este benefică oamenilor. Noi, echipa Partidului Social Democrat suntem o echipă unită care construieşte pentru oameni. Prioritatea noastră este să mergem mai departe cu programul de guvernare şi să ne respectăm promisiunile făcute în campania electorală. În calitatea mea de parlamentar îl asigur pe preşedintele Constantin Rădulescu, pe toţi primarii, consilierii şi cetăţenii judeţului de sprijinul meu. Împreună cu preşedintele Constantin Rădulescu şi colegii mei parlamentari construim pentru vâlceni, construim pentru români şi România!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...