Eveniment

Substanţe toxice ridicate de poliţişti vâlceni

Poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au ridicat din comuna Costeşti, 1.100 de kg de azotat de amoniu, depozitat necorespunzător.

La data de 12 martie a.c., poliţiştii au acţionat pentru prevenirea, identificarea şi sancţionarea faptelor de natură penală şi contravenţională la regimul substanţelor periculoase.

În urma unui control efectuat la un punct de lucru al unei societăţi, în Costeşti, poliţiştii au găsit 1.100 kg de azotat de amoniu(nitrat de amoniu), ce era ambalat în 22 de saci cu greutatea de 50 de kg fiecare, expuşi spre comercializare pe trotuarul din faţa societăţii comerciale şi depozitaţi în condiţii necorespunzătoare.

Îngrăşămintele chimice au fost ridicate în vederea cercetărilor, fiind întocmit un doar penal pentru „nesupravegherea şi neasigurarea depozitelor de deşeuri şi substanţe periculoase, precum şi nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice şi produselor de protecţie a plantelor numai ambalate şi în locuri protejate”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...