Politică

Europarlamentarii PNL vin la Vâlcea!

Vineri, 15 martie 2019, Daniel Buda şi Hildegard Brandl, doi dintre candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare din primăvara acestui an, vor veni în judeţul Vâlcea pentru a se întâlni cu vâlcenii. Aceştia vor participa la acţiunile de strângere de semnături ale organizaţiilor locale din municipiile Râmnicu-Vâlcea şi Drăgăşani şi vor sta de vorbă cu vâlcenii, pentru a le explica importanţa alegerilor europarlamentare. Această vizită a viitorilor europarlamentri ai PNL în judeţul Vâlcea face partea din acţiunea de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor PNL pentru alegerile din 26 mai 2019, atunci când românii vor vota cei 33 de europarlamentari ce vor reprezenta România în forul european pentru următorii 5 ani.

”România, în primul rând” este mesajul Partidului Naţional Liberal pentru aceste alegeri şi reprezintă esenţa programului politic ce va fi prezentat în perioada următoare. Astfel, PNL le propune românilor o listă de oameni oneşti, care vor pune interesele României mai presus de orice altceva. Partidul Naţional Liberal este singura forţă politică din România respectată la nivel european, ce are puterea să influenţeze deciziile la nivelul Parlamentului European, în avantajul României.

Programul vizitei europarlamentarilor PNL în judeţul Vâlcea este următorul:
- 11.00 - conferinţă de presă la sediul PNL Vâlcea;
- 13.00 - 14.00 - întâlnire cu vâlcenii din municipiul Drăgăşani la punctele/corturile de strângere a semnăturilor pentru alegerile europarlamentare;
- 16.00 – 18.00 - întâlnire cu vâlcenii din municipiul Rm. Vâlcea la punctele/corturile de strângere a semnăturilor pentru alegerile europarlamentare;
- 18.00 - 19.30 - CDJ al PNL Vâlcea, Teatrul „Anton Pann” Rm. Vâlcea

Invităm pe această cale pe toţi vâlcenii interesaţi să se întâlnească cu cei doi viitori europarlamentari la locaţiile menţionate din Râmnicu-Vâlcea şi Drăgăşani şi să semneze listele de semnături pentru susţinerea candidaţiilor PNL pentru alegerile europarlamentare, asigurându-i că-i vom reprezenta cu cinste şi onoare în Europa.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...