Politică

Romulus Bulacu: Participarea României la Târgul de Turism din Los Angeles a scos în evidenţă lipsa de interes a autorităţilor pentru evenimentele internaţionale de promovare

Senatorul vâlcean Romulus Bulacu i-a adresat o întrebare ministrului Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, în legătură cu lipsa de interes a autorităţilor pentru participarea României la Târgul de Turism din Los Angeles, desfăşurat la finalul lunii februarie.

Domnule Ministru,

Participarea României la Târgul de Turism din Los Angeles, desfăşurat la finalul lunii februarie, a scos în evidenţă lipsa de interes a autorităţilor pentru un eveniment internaţional de promovare. Din presă, am aflat că standul, greu de găsit, era tapetat cu copertine negre, avea 3 mese cu 3 scaune, câteva hărţi şi broşuri vechi şi sigla ministerului. Amenajarea standului a revenit exclusiv participanţilor. Doar Consulatul României în Los Angeles a reuşit să mai salveze situaţia, prin câteva improvizaţii de moment. Astfel de târguri sunt oportunităţi reale de promovare ale turismului românesc, dacă există interes.

Pe cale de consecinţă, domnule ministru, vă rog să-mi comunicaţi, punctual, răspunsul pentru următoarele întrebări:

1. Când aţi primit invitaţia privind participarea României la acest târg de turism organizat în Los Angeles, Statele Unite ale Americii?
2. Care au fost costurile participării României la eveniment?
3. Care au fost motivele pentru care România, deşi s-a prezentat jalnic, nu a optat măcar pentru standul comun, alături de Comisia Europeană?
4. Care este calendarul de evenimente internaţionale la care România intenţionează să prezinte oferta turistică, în acest an?

Vă mulţumesc.
Solicit răspuns scris.

Senator Romulus Bulacu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...