Special

Campanie umanitară pentru Răzvan

75.000 de euro în schimbul unei vieţi normale pentru fiul lor, de doar 6 ani. Este un efort financiar mult prea mare pentru familia Olteanu din Balş, care apelează la oameni cu suflet care să le ofere ajutor. Copilul se află deja pe lista de aşteptare a unui spital din St Louis, SUA.

“Suntem Cristina şi Octavian Olteanu şi vă suntem extrem de recunoscători dacă vă rupeţi puţin din timpul dumneavoastră pentru a afla povestea băiatului nostru Răzvan.

În iunie 2012 am fost binecuvântaţi cu doi băieţi. Din păcate copiii s-au născut prematur, provenind dintr-o sarcină gemelară, iar unul dintre ei a fost a fost diagnosticat la vărsta de 1 lună cu paralizie cerebrală, care a dus apoi la stabilirea diagnosticului de tetrapareză spastică.

A fost un chin să îl vedem crescând fără să poată merge, să se joace în voie, să îşi petreacă timpul cu alţi copii de vârsta lui. Acum are 6 ani şi deşi face permanent kinetoterapie, terapie Bobath, ergoterapie, terapie pedia şi multe altele, progresele sunt mici şi foarte lente.

Anul acesta, prin intermediul Internetului am aflat de minunile făcute de doctorul T. S. Park şi echipa sa la spitalul de copii din St. Louis, SUA. Intervenţiile chirurgicale de acolo, cea de rizotomie dorsală selectivă (RDS), completată de cea ortopedica (PERCS), combinate cu terapia recuperatorie au avut rezultate miraculoase inclusiv în cazul unor copii de la noi din ţară. După ce am citit zeci de testimoniale şi chiar am luat legătura cu părinţii unor copii operaţi de dr. Park, ne-am luat inima în dinţi şi am aplicat pentru o programare. În urma unei consultaţii la distanţă, în cadrul căreia doctorii din SUA au primit toate documentele medicale, radiografiile şi un material video realizat conform unor indicaţii riguroase, am primit de curând acceptul clinicii: Răzvan îndeplineşte condiţiile şi va putea fi operat!

Am fost puşi pe lista de aşteptare şi suntem foarte entuziasmaţi de şansa pe care am primit-o. Considerăm că îi suntem datori băiatului nostru să nu ratăm aceasta oportunitate, mai ales pentru că alternativa este una de coşmar: nu va putea să meargă niciodată şi va deveni prizonier pe viaţă a unui scaun cu rotile. Costul tratamentului este în jur de 75.000 de dolari, iar această sumă este peste puterile familiei noastre.

Din această cauză apelăm la ajutorul şi bunăvoinţa dumneavoastră şi am lansat acest apel umanitar, având încredere că oamenii cu inimă mare pot schimba destinul lui Răzvan", au postat părinţii copilului pe pagina de socializare.

Cei care doresc să ofere ajutor, pot dona şi în contul în lei RO97BRDE290SV38217062900, deschis la BRD Filiala Balş, judeţul Olt, titular cont Olteanu Nicoleta Cristina.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...