Special

Intervenţie neobişnuită pentru un pompier!

Un pompier din Gorj a salvat o femeie din mâinile unui hoţ

Intervenţie neobişnuită pentru un pompier. A ajutat poliţiştii să dea de urma unui hoţ care a tâlhărit o bătrână într-o parcare din Târgu Jiu. Totul s-a petrecut aproape sub privirile salvatorului.

Pompierul tocmai ieşise din tura când a auzit o bătrână ţipând după ajutor. Un bărbat i-a furat geanta şi a pus-o la pământ pe femeie. Pompierul a mers sa o ajute pe batrana şi apoi a sunat la Politie şi le-a dat poliţiştilor semnalmentele hotului pe care l-au şi prins după câteva minute. Era vorba chiar de un bărbat ce a beneficiat de recursul compensatoriu şi fusese eliberat din închisoare. El a fost condamnat pentru furt. Acum, bărbatul a fost arestat preventiv, iar bătrâna şi-a recuperat geanta.

“Şi-a îndreptat privirea în direcţia cu pricina şi a observat un bărbat care-i smulgea geanta femeii deja căzută pe jos. Imediat, a sărit din autoturism şi a fugit spre locul cu pricina! Autorul furtului a zbughit-o la fugă, nemaiputând fi prins, iar Robert s-a oprit la femeia în vârstă de 67 de ani care era întinsă pe jos şi extrem de panicată. Robert a cerut ajutorul colegilor poliţişti, a liniştit femeia şi a încercat să dea de urma genţii. În geanta doamnei se afla şi telefonul, iar în încercarea de a recupera bunurile pierdute Robert a apelat numărul femeii şi, surprinzător, i-a răspuns o altă doamnă care găsise geanta aruncată de hoţ. Cel mai probabil, hoţul s-a speriat pentru că cineva în uniformă îl urmărise şi a aruncat geanta. Nu a uitat însă să sustragă portofelul victimei din geantă. Geanta fusese recuperată, femeia era în siguranţă, dar acum lipsea portofelul! Cazul era preluat de către poliţişti, iar dificila lor misiune era de a prinde hoţul şi a recupera portofelul doamnei! Colegul nostru le-a descris poliţiştilor semnalmentele hoţului care a fost prins la scurt timp, fiind recuperat şi portofelul doamnei", spun reprezentanţii ISU Gorj.

Din fericire, femeia tâlhărită a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, în final, cu ajutorul pompierului şi al poliţiştilor, recuperându-şi bunurile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...