Actualitate

Serbia, tot mai căutată de turiştii români

Serbia, o nouă destinaţie turistică tot mai atractivă pentru români. Şi sârbii profită! Au venit cu standuri la Târgul de Turism al Olteniei iar ofertele au fost acum pentru Paşte. Cu 150 de euro, 3 nopţi de cazare la hotel de 4 stele şi demipensiune, ofertele sârbilor sunt foarte atractive. Au venit la Craiova şi cu produse tradiţionale şi cu vinuri renumite ca să atragă turiştii.

"Avem vin care se numeşte rai care înseamnă paradis", a spus unul dintre proprietarii unui hotel care a venit la Craiova şi car a adus cu el un vin renumit din zona lor.

Reprezentanţii hotelurilor şi pensiunilor care au venit la târgul de turism de la Craiova a explicat motivele pentru care românii aleg ca destinaţie Serbia.

"Sunt câteva motive, în primul rând este frumoasă zona, împrejurările, dar mâncarea este la nivel absolut superior şi vinurile sunt foarte bune şi cazarea se apropie să fie foarte bună", spune proprietarul. Vizitatorii târgului de la Craiova au fost tot mai interesaţi de ofertele din Serbia.

"Avem din Serbia, un hotel din Kladovo care a venit să se promoveze şi multe alte firme care au venit cu produse tradiţionale sârbeşti. O zonă frumoasă şi din ce în ce mai căutată de turişti", a declarat Cristina Duşcă, organizatorul târgului. Târgul s-a desfăşurat pe perioada a trei zile la Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...