Monden

“Ordinul Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, conferit membrilor formaţiei de muzică rock ANTRACT

Deputatul Eugen Neaţă a răspuns solicitărilor venite din partea mai multor cetăţeni vâlceni şi a depus o interpelare, adresată domnului Ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale, Valer Daniel Breaz, cu propunerea în vederea conferirii “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, membrilor formaţiei de muzica rock ANTRACT şi staff-ului tehnic.

“În urma solicitărilor venite din partea mai multor cetăţeni ai judeţului Vâlcea, care m-au rugat să susţin formaţia de muzică rock ANTRACT, în vederea conferirii “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, astăzi, 04.03.2019, am depus o interpelare, adresată domnului Ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale, Valer Daniel Breaz.
În interpelare, am argumentat motivele şi am solicitat să facă demersurile necesare către Preşedintele României, în vederea decorării formaţiei ANTRACT şi a staff-ului tehnic cu “Ordinului Meritul Cultural în Grad de Cavaler”, la categoria “Muzică”.
În data de 8 martie 2019, formaţia Antract împlineşte frumoasa vârstă de 35 de ani de activitate şi acest demers este cadoul pe care îl ofer în semn de apreciere faţă de toţi cei implicaţi în acest proiect.
Sunt mândru de acesti oameni care au cântat de-a lungul timpului pe cele mai mari scene ale rock-ului din România, în compania unor nume mari ale acestui gen de muzică. Au reuşit să se remarce prin superbele piese şi să facă cunoscut municipiul Râmnicu Vâlcea şi judeţul Vâlcea.
Este, fără îndoială, cea mai cunoscută formaţie de rock din Vâlcea, una dintre cele mai bune din România, cu fani în toată ţara. Albumele lor sunt cunoscute de iubitorii muzicii rock, iar în anul 2012, Antract a reuşit să câştige trofeul Best Pop Rock, la Romanian Top Hits Music Awards cu piesa “Pentru tine nou”.
Acest Ordin, cu siguranţa, este unul pe care-l merită formaţia Antract şi sunt încrezător că el va fi conferit!
Sunt şi voi rămâne alături de oameni, pregătit să găsesc soluţii la cerinţele lor şi asta pentru că îmi place ceea ce fac!”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...